Rămâi conectat

Curier Județean

Doi tineri din Aiud au făcut scandal într-un bar pentru că nu au mai primit băutură. Barmanul a chemat jandarmii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Personalul unui bar situat pe strada Horea din municipiul Aiud a solicitat intervenţia jandarmilor deoarece, vineri, 22 aprilie, în jurul orei 00.30, doi cetăţeni provocau scandal în incintă. Cei doi se aflau în avansată stare de ebrietate, dar nu erau de acord să pună capăt aventurilor bahice.

Pe acest fond, nemulţumiţi că barmanul a refuzat să-i servească în continuare cu alcool, bărbaţii l-au înjurat, l-au ameninţat cu bătaia şi chiar la un moment dat au vrut să spargă o vitrină. Ameninţări şi înjurături au primit de asemenea şi alţi clienţi ai localului care luaseră atitudine împotriva lor şi încercaseră, fără succes, să-i calmeze.

Anunţat prin apel la 112, un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă şi a aplanat conflictul înainte de apariţia unor fapte de violenţă fizică. Cei doi scandalagii au fost identificaţi ca fiind Antoniu M. (26 de ani) şi Robert T. (28 de ani), ambii fiind sancţionaţi contravenţional cu câte o amendă în valoare de 200 lei.

Pentru prevenirea unor astfel de incidente reamintim faptul că “ provocarea ori participarea efectivă la scandal, în ( … ) localuri publice” se sancţionează cu amendă de la 200 lei la 1.000 de lei. Totodată, readucem în atenţie faptul că „servirea cu băuturi alcoolice, în localurile publice, a consumatorilor aflaţi în vădită stare de ebrietate, precum şi a minorilor”, constituie contravenţie şi se poate sancţiona cu amendă de la 100 la 500 de lei, iar în cazul repetării acestei fapte se poate dispune, măsura suspendării activităţii localului public pe o perioada cuprinsă între 10 şi 30 de zile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea