Rămâi conectat

Curier Județean

Doi șoferi, din Alba Iulia și din comuna Cricău, cu dosar penal după ce au fost prinși la volan fără a avea permis de conducere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Doi șoferi, unul în vârstă de 26 de ani din Alba Iulia și altul de 31 de ani din comuna Cricău, s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinși de polițiști în trafic, la volan, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Potrivit IPJ Alba, la data de 26.04.2017, în jurul orelor 06.20, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos, în timp ce desfăşurau activităţi de patrulare pe DJ 105 M, pe raza comunei Ighiu, l-au depistat pe B.L.C., de 31 de ani, din comuna Cricău, care conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Faţă de bărbat, a fost întocmit dosar penal, în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

Tot miercuri, 26.04.2017, în jurul orei 20.10, poliţiştii rutieri din Alba Iulia l-au depistat pe C.C., de 26 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Măgurei din Alba Iulia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Faţă de C.C., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

foto: arhiva

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Aproape 6.500 de persoane au intrat pe piața muncii din județul Alba în anul 2023, ajutate de AJOFM

Bogdan Ilea

Publicat

în

Aproape 6.500 de persoane au intrat pe piața muncii din județul Alba în anul 2023, ajutate de AJOFM În cadrul ședinței de colegiu prefectural, directorul AJOFM Alba a prezentat obiectivele avute anul trecut. Aproximativ 6500 de persoane au intrat pe piața muncii și aproape 13.000 de oameni au fost ajutați prin servicii de informare și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea