Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Doi șoferi cu alcoolemie sancționați de polițiști, în weekend, la Blaj și Sântimbru. Unul dintre ei a fost surprins băut la volanul mașinii, de două ori în aceeași zi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 2.04.2017, în jurul orei 13.30, poliţiştii rutieri din Blaj l-au depistat pe C.I., de 64 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe raza municipiului Blaj, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0.46 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Blaj unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 1.04.2017, poliţiştii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului, faţă de un bărbat de 32 de ani, din Alba Iulia.

În aceeaşi zi, în jurul orelor 20.50, bărbatul a fost observat, de către un cetăţean, la volanul unui autoturism ce era oprit pe calea ferată, pe raza localităţii Sântimbru, la trecerea la nivel cu calea ferată de pe varianta ocolitoare a DJ 107B. Cetăţeanul a sesizat poliţia, iar echipajul deplasat imediat la faţa locului a constatat că şoferul aflat la volanul autoturismului era sub influența alcoolului.

S.C.D. a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea indicată de acesta fiind de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Incendiu în Sebeș la mai multe deșeuri depozite într-o clădire dezafectată. Au intervenit pompierii

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Incendiu în Sebeș la mai multe deșeuri depozite într-o clădire dezafectată. Au intervenit pompierii În jurul orei 16:30, 25 aprilie, pompierii din Sebeș au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la mai multe deșeuri depozite într-o clădire dezafectată. Pomperii din Sebeș intervin cu trei autospeciale, 2 ASAS și 1 EPA pentru stingerea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea