Rămâi conectat

Actualitate

Doi petrecăreți din Sebeș evacuați dintr-un bar cu cătușele la mâini, Jandarmii i-au “cinstit” și cu câte 300 de lei amendă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

A fost nevoie de intervenţia jandarmilor şi de cătuşe pentru ca doi bărbaţi să poată fi scoşi afară dintr-o cârciumă. Ambii au fost sancţionaţi contravenţional.

Demonstratie Jandarmeria Alba (26)Potrivit Jandarmeriei Alba, “administratorul unui local situat în zona “La oglindă” din localitatea Petreşti a solicitat duminică, 6 martie, la ora 01.00, ajutorul jandarmilor deoarece clienţii îl ameninţau cu bătaia. Un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă şi a constatat că trei bărbaţi, aflaţi în avansată stare de ebrietate, refuzau să părăsească incinta barului şi, pentru că doreau să chefuiască în continuare, insistau să fie serviţi cu alcool.

Chiar şi la vederea jandarmilor doi dintre aceştia au continuat violenţele verbale şi, mai mult, au încercat să-şi pună în practică  ameninţările la adresa personalului localului. În aceste condiţii, au fost încătuşaţi şi conduşi la sediul Secţiei de Jandarmi Sebeş. Este vorba de doi localnici, I.M. (30 de ani) şi M.F. (27 de ani ), care, pentru fapta săvârşită, au fost sancţionaţi contravenţional cu câte o amendă în valoare de 200  lei.”

Jandarmeria Alba reamintește că servirea cu băuturi alcoolice, în localurile publice, a consumatorilor aflaţi în vădită stare de ebrietate, precum şi a minorilor constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 100 lei la 500 lei. În cazul repetării contravenţiei se dispune, măsura suspendării activităţii localului public pe o perioada cuprinsă între 10 şi 30 de zile.

foto arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor Legea nr. 96/2024 care vizează reglementarea accesului gratuit al clienților restaurantelor și cantinelor la apă potabilă de la robinet a fost oficializat săptămâna aceasta, prevederile sale urmând să se aplice începând din 18 aprilie 2024. Totuși, în forma sa finală, prevederea nu instituie o obligație […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea