Rămâi conectat

Ştirea zilei

Doi medici noi – specialişti în endocrinologie şi radiologie, la spitalul din Cugir

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Doi medici noi – specialişti în endocrinologie şi radiologie, la spitalul din Cugir

Din 2 mai, la Spitalul Orășenesc Cugir vor fi încadrați cu contract individual de muncă doi medici specialiști – un endocrinolog și un radiolog. ”Urmare a investițiilor majore care s-au făcut în ultimii 3 ani în secțiile Spitalului Orășenesc Cugir a crescut și interesul medicilor față de această unitate medicală. Un punct forte al atragerii de medici noi în cadrul spitalului nostru este capacitatea noastră de a oferi condiții normale de muncă, standarde care să permită desfășurarea cât mai eficientă a actului medical”, spune managerul Spitalului Orășenesc Cugir, jr. Arion Florin.

Având în vedere că endocrinologia este o specialitate nouă, care nu a fost acoperită la nivelul spitalului Cugir de mult timp, încadrarea acestui medic reprezintă un avantaj deosebit pentru locuitorii orașului, care nu mai sunt nevoiți să parcurgă zeci de kilometri pentru un consult în specialitatea endocrinologie, este de părere Arion. De asemenea, un nou medic pe specialitatea radiologie – imagistică medicală, alături de medicul existent, va reduce timpul de așteptare aferent programărilor pentru investigațiile paraclinice – radiografii, ecografii – solicitate atât de specialiștii din cadrul spitalului, cât și de medicii de familie de pe raza orașului Cugir.

”Sperăm ca, odată cu realizarea măsurilor de reabilitare, modernizare și dotare a secțiilor ginecologie și pediatrie-neonatologie, susținute de Primăria și Consiliul Local Cugir, să reușim să atragem medici pe aceste domenii care să contribuie, alături de personalul existent, la diversificarea serviciilor medicale oferite pacienților în aceste specialități”, completează managerul unitații, jr. Florin Arion.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională Citește și: Performanță deosebită pentru un elev de clasa a VI-a din Alba Iulia: Stănilă Răzvan, locul I la Olimpiada Micilor Istorici – Faza Județeană și calificare la națională Bordean […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea