Rămâi conectat

Curier Județean

Doi cugireni pe locul II, la Turneul open șah Romgaz Mediaș – ediția 2016

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Asociația Club Sportiv ,,Elisabeta Polihroniade”, SNGN Romgaz SA în colaborare cu Direcția Municipală pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret Mediaș a organizat recent, un turneu internațional de șah cu peste 200 de participanți din 7 țări, dintre care 8 având titlul de mare maestru internațional.

turneu sahO competiție valoroasă desfășurată în sistem elvețian, cu nouă runde, în cadrul căreia s-au acordat 54 de premii(în bani) pentru toate categoriile de șahiști invitate să participe, de la copii la veterani, ori în funcție de valoarea coeficientului ELO între 1600 și 2500 puncte. Printre participanți s-au aflat și 6 șahiști cugireni reprezentând CSO Cugir și Club Șah Cugir și anume: Ioan Zaharie, Gheorghe Murg, Mircea Zinca, Ovidiu Crăciun, Mihai Vîlceanu, și Ilie Arion.

Doi dintre aceștia, (candidați de maestru), veteranii Ioan Zaharie și Mihai Vîlceanu au obținut rezultate neațșteptate situându-se pe locul II în cadrul clasamentului. Astfel, Mihai Vâlceanu a obținut 5 puncte și jumătate, iar Ioan Zaharie(foto) -ELO sub 1900 a obținut 5 puncte. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

”Cadet pentru o zi” – elevi din Alba Iulia au experimentat viața de ”militar”, la Batalionul 136 Geniu „Apulum”

Unirea Ziarul

Publicat

în

”Cadet pentru o zi” – elevi din Alba Iulia au experimentat viața de ”militar”, la Batalionul 136 Geniu „Apulum” Cu prilejul aniversării Zilei Forțelor Terestre, la Batalionul 136 Geniu „Apulum” s-a desfășurat ieri, 18 aprilie, proiectul „Cadet pentru o zi”. Astfel, elevi de clasele a VII-a și a IX-a din municipiul Alba-Iulia au răspuns pozitiv […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea