Rămâi conectat

Curier Județean

Doi bărbaţi din Mihalţ şi Teiuş, cercetaţi pentru conducere fără permis şi conducere cu permisul suspendat.

Ziarul Unirea

Publicat

în

La data de 03.03.2017, în jurul orelor 12.50,poliţiştii Postului de Poliţie Mihalţ, în timp ce acţionau pe DN 14 B, l-au depistat pe un bărbat de 37 de ani, din judeţul Sibiu, în timp ce conducea un buldoexcavator neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Faţă de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi conducere fără permis.

Tot în după amiaza zilei de 03.03.2017, în jurul orelor 18.15,  poliţiştii din Teiuş au oprit un autoturism ce era condus, pe strada Clujului din Teiuş, de un bărbat de 36 de ani, din Aiud.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul avea permisul de conducere suspendat, motiv pentru care, pe numele său, a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere cu permisul suspendat.

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbat din Blaj, cu mandat de executare pentru conducere fără permis, prins de polițiști. A fost depus la penitenciarul Aiud

Bogdan Ilea

Publicat

în

Bărbat din Blaj, cu mandat de executare pentru conducere fără permis, prins de polițiști. A fost depus la penitenciarul Aiud Polițiștii din Blaj au identificat joi, un bărbat de 36 de ani, un bărbat care este posesorul unui mandat de executare pentru infracțiunea de a conduce fără permis. Citește și: Bărbat de 37 de ani […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea