Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Doi bărbaţi din Cugir, care șantajau o tânără cu un filmuleț pornografic, au fost reţinuţi de polițiști

Bogdan Presecan

Publicat

în

 La data de 25 ianuarie 2012, poliţiştii Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au fost sesizaţi de către o tânără de 22 de ani, din Cugir, cu privire la faptul că este şantajată de către doi bărbaţi din Cugir care i-au cerut suma de 10.000 de euro pentru a nu posta pe internet un film în care aceasta apare în ipostaze indecente.

Potrivit IPJ Alba, din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că începând din luna decembrie 2012, D.C.F., de 28 de ani şi S.I.F., de 23 de ani, ambii din Cugir, au ameninţat-o pe tânără cu postarea pe internet a unor filme în care aceasta apare în ipostaze indecente. Tinerii au şi postat un asemenea film pe un site după care l-au şters.

Ieri, 29 ianuarie 2013, cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi ai Serviciului de Operaţiuni Speciale Alba, poliţiştii au organizat un flagrant iar cei doi suspecţi au fost prinşi în timp ce primeau de la victimă suma de 600 euro, care iniţial au fost marcaţi de către poliţişti.

În baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Alba Iulia au fost efectuate percheziţii domiciliare la locuinţele învinuiţilor, de unde au fost ridicate mai multe medii de stocare informatice, telefoane mobile şi unităţi centrale de calculator.

Cei doi învinuiţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de şantaj şi răspândirea de materiale obscene, urmând ca în cursul zilei de azi, să fie prezentaţi Judecătoriei Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor doi învinuiţi.

UPDATE: Cei doi bărbați din Cugir se numesc DĂIAN CRISTIAN FLORIN (28 de ani) si SÎNEA IULIAN FLORIN (23 de ani) și au primit de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile, în dosarul cu nr. 707/176/2013, înregistrat în data de: 30.01.2013.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

19 martie: Ziua paşaportului românesc

Ziarul Unirea

Publicat

în

19 martie: Ziua paşaportului românesc Anual, la 19 martie, este sărbătorită Ziua paşaportului românesc, dată la care, în anul 1912, regele Carol I a promulgat, prin Înaltul Decret Regal nr. 1758, prima lege modernă referitoare la paşapoarte, denumită ”Lege asupra paşapoartelor”. Documentul de călătorie românesc cunoscut sub termenul de paşaport fusese menţionat, pentru prima dată, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea