Rămâi conectat

Curier Județean

Doi bărbați din Alba, prinși băuți la volan pe drumurile din județ. Unul dintre ei nu avea permis de conducere

Ziarul Unirea

Publicat

în

La data de 16 august, în jurul orelor 01.30, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş, l-au depistat, pe Drumul Comunal 49, pe un bărbat de 31 de ani, din Săsciori, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Sebeş unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 15.08.2017, în jurul orelor 19.30, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Ocna Mureş, l-au depistat, pe raza localității Ciugudul de Jos, judeţul Alba, pe un tânăr de 29 ani, din comuna Lopadea Nouă, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism fără a avea permis de conducere şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Aiud unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de H.M., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu poseda permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea