Rămâi conectat

Sport

Doi albaiulieni, tată și fiu, pe podium la o competiție de tir cu arcul – FOTO

Ziarul Unirea

Publicat

în

În etapa a VII-a a campionatului Ligii de Vest la tir cu arcul membrii familiei Incze, tată și fiu, s-au clasat pe podium: locul I pentru Incze Robert la categoria junior doi (14-18 ani) arc compound; respectiv locul II pentru Incze Arpad la categoria adult, tot arc compound.

Aceasta etapa s-a organizat, în 3 decembrie, la Hunedoara in sala de sport a Colegiului National Iancu de Hunedoara si a constat in două runde a cate 10 tinte de animale aflate la distante cuprinse intre 5 m si 25 m. Cea mai dificila tinta avea centrul cat o fisa de 50 de bani.

Robert e este elev în clasa a XI-a la Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia, iar tatăl său, Arpad, este profesor de informatică la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

tir-cu-arcul01

Campionatul Ligii de Vest este un concurs pe mai multe etape organizate pe perioada unui an de mai multe cluburi de tir cu arcul din zona de vest a tarii.

Concursurile se desfasoara in localitati ca Deva, Hunedoara, Timisoara, Arad, Lugoj. Sunt probe atat de sala cat si de exterior si fata de proba olimpica de tir cu arcul unde avem o singura distanta fixa, la aceste concursuri tintele sunt asezate la distante aleatorii respectiv acolo unde terenul permite si la diferite inclinatii.

Rezultatele arcasilor albaiulieni sunt remarcabile. Ei si-au arătat nemulțumirea că la inceputul acestui an primaria Alba Iulia a „interzis”, susțin ei, din niste motive obscure, orgolii personale, poligonul de tir cu arcul pentru turistii din cetate, unde cei doi arcasi se mai antrenau.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea