Rămâi conectat

Politică Administrație

Director nou la DAJ Alba – Gheorghe Lazea îl înlocuiește pe Dorel Rus, prin ordin al ministrului Agriculturii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Începând cu data de 1 februarie 2016, prin ordin al ministrului Agriculturii, Gheorghe Lazea revine la conducerea Direcției pentru Agricultură a Județului Alba. El îl înlocuiește pe Dorel Rus care a ocupat funcția de director începând cu 22 iunie 2015.

Gheorghe Lazea a mai condus DAJ Alba în perioada 2001 – 2005  și perioada 2012 – 2015.

Schimbarea vine după ce ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea, a fost prezent la o întâlnire de lucru, în 29 ianuarie, în judeţul Alba, la centrul judeţean al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură. S-a analizat împreună cu reprezentanţii agenţiei de la nivel central şi judeţean stadiul actual în care se află controlul pe teren, fiindu-i prezentată punctual situaţia privind numărul parcelelor controlate, numărul parcelelor ramase de controlat, precum şi dificultăţile întâmpinate de către echipele APIA aflate pe teren.

Pentru a veni în sprijinul APIA Alba şi a rezolva la timp întârzierile privind plăţile s-au detașat aici 50 de specialiști de la alte centre județene, cu atribuții de control pe teren.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea