Rămâi conectat

Actualitate

Direcția Generală Anticorupție din cadrul MAI sărbătorește, luni, 11 ani de la înființare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Direcția Generală Anticorupție (D.G.A.) din cadrul Ministerul Afacerilor Interne sărbătorește, luni, 11 ani de la înființarea să ca structură specializată în prevenirea și combaterea corupției în rândul personalului Ministerului Afacerilor Interne.

dgaÎn cei 11 ani de activitate în lupta împotriva corupției, instituția noastră s-a dezvoltat permanent atât pe palierul activităților de prevenire, cât și a celor de combatere a faptelor de corupție, consolidându-și rolul la nivel instituțional. Prevenirea corupției reprezintă o prioritate, concretizată prin desfășurarea unor activități de instruire și informare în rândul personalului propriu, dar și prin campanii de conștientizare a societății civile, în dorința expresă de schimbare a mentalității populației în ansamblul său.

Prin toate acțiunile sale, D.G.A. promovează legalitatea, integritatea, onestitatea și profesionalismul ca standarde atât pentru personalul propriu, cât și pentru cel al M.A.I.

Ca principal canal de comunicare cu publicul, linia TelVerde anticorupție 0800.806.806 pune la dispoziția cetățenilor un instrument direct de sesizare a faptelor de corupție, putând fi apelată gratuit din orice rețea de telefonie fixă sau mobilă de pe teritoriul României.

La nivel local, D.G.A. este reprezentată de Serviciul Judeţean Anticorupţie Alba, al cărui sediu se află pe str. Ion I.C. Brătianu nr. 4, telefon/fax 0258-806161/int. 20229/0258.

Cetăţenii judeţului Alba care vor să ia atitudine împotriva actelor de corupţie pot face acest lucru printr-o sesizare la linia gratuită Telverde 0800.806.806, prin e-mail la adresa: [email protected] sau direct la sediul structurii județene.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea