Rămâi conectat

Sport

Din motive financiare, Mureșul Vințu de Jos se dezintegrează: antrenorii Mihai Manea și Raul Oargă au demisionat, jucătorii neplătiți pot pleca!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mureșul Vințu de Jos, ocupanta lPerformanta Ighiu-Muresul Vintu de Jos Supercupa15ocului secund în Liga a 4-a se dezintegrează, din motive financiare, antrenorul Mihai Manea dându-și astăzi demisia din pricina situației neclare, solidar în decizie fiind și secundul Raul Oargă.

În această situație, mai mult ca sigur că Mihai Manea și Raul Oargă vor accepta provocarea venită din „Arini” și vor semna documentele cu Șurianu Sebeș, unde au ajuns deja jucătorii V. Ignat, Borșoi și P. Muntean.

Anumite surse susțin că viitorul principal al Mureșului ar fi antrenorul unirist Vasile Ursu, agreat de o parte dintre oficiali.

Restanțele către jucători, dar și blocarea astăzi în ședința de Consiliul Local al comunei a fondurilor cuvenite echipei duc situația la un pas de colaps. Drepturile neachitate, dar și incertitudinea în privința viitorului fac ca Mureșul să reprezinte o echipă afectată din punct de vedere financiar, care va intra în con de umbră.

„Este o nebuloasă totală ce s-a întâmplat în ultimele luni la Mureșul. Eu cred că nu are sens să ne mai chinuim și să continuăm în asemenea mod. Preferabil în acest moment este să ne despărțim și l-am anunțat pe președinte că reziliem contractul”, a spus antrenorul Mihai Manea.

Situația nu este deloc simplă pentru echipă. Deocamdată nu avem resurse financiare să achităm restanțele. Am discutat cu Mihai Manea și i-am înțeles punctul de vedere. Este greu de anticipat ce se va întâmpla. Dacă nu putem asigura un buget minim echipei în retur, probabil că majoritatea jucătorilor vor pleca pentru că nu avem cum să-i mai ținem„, a precizat președintele Vali Groza.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj organizează, în „Alba Blaj” Arena, turneul final al cadetelor, între 8 și 12 mai!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj va organiza, în „Alba Blaj” Arena, turneul final al cadetelor, între 8 și 12 mai. Mai participă CSM Constanța, Dinamo București, CSȘ Bega Timișoara, CTF Mihai I București și CSM București. Echipa din „Mica Romă” a acces între primele 6 echipe din țară la under 17, cadete, după ce a câștigat, cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea