Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Din lipsa finanţării, Olimpia Aiud – aproape de a se retrage din competiţiile organizate de AJF Alba!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După ce în campionatul Ligii a IV-a Alba 2041-2015, Olimpia Aiud a obţinut cele mai bune rezultate la nivelul echipei de seniori din ultimii zece ani, respectiv locul al 3-lea (seniori şi juniori A1), la ora aAJF Alba festivitate premiere 39ctuală, clubul aiudean se află în imposibilitatea de a mai continua din cauza lipsei finanţării, motivul vehiculatei retrageri fiind blocarea unui proiect pe fonduri nerambursabile (în valoare de 38.700 de lei) din bugetul municipiului Aiud!
Desi proiectul depus de catre clubul nostru pentru accesarea de fonduri nerambursabile din Bugetul general al Municipiului Aiud „…..”, la Primaria Municipiului Aiud a intrunit si indeplinit conditiile pentru finantare, conform Procesului Verbal nr.10273/01.07.2015 intocmit de catre „Comisia de evaluare si selectionare a proiectelor de interes public pentru finantari nerambursabile, la nivelul Municipiului Aiud”, insusit si semnat de catre toti membrii Comisiei, iar „Raportul de Specialitate privind aprobarea repartizarii finantarii nerambursabile alocate pentru activitatile nonprofit de interes local, in anul 2015” intocmit de catre Niculita Cosmina si semnat de catre Secretar Ecaterina Birlogeanu, dir. Ex. Cota Olga si aprobat de catre dl Primar Mihai Horatiu Josan a fost inscris pe ordinea de zi a sedintei Consiliului Local din 17.07.2015 intr-un Proiect de Hotarare care a cuprins alte 23 de entitati nonprofit ( culte religioase – 13; activitati sportive – 7 si activitati culturale – 4) si aprobat cu majoritatea voturilor consilierilor prezenti (cu doua abtineri) a fost contestat ulterior de catre dl consilier Moldovan Ionica, desi acesta ca membru in Comisia de evaluare si selectionare a proiectelor a semnat ( ceea ce presupune ca si-a insusit si a aprobat) initial proiectele depuse.
Nu stiu cine are de castigat din aceasta lupta „oarba”, dar cu siguranta C.S. Olimpia Aiud are de pierdut, fiind la un pas de a se retrage din competitiile organizate de AJF Alba din lipsa finantarii”, se arată în poziţia oficială a clubului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea