Rămâi conectat

Sport

Din „Arini”, în Liga a 3-a! Finanţatorul Armando Popescu, foarte aproape de… Performanţa Ighiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Armando PopescuDupă despărţirea de Şurianu Sebeş, finanţatorul Armando Popescu nu duce lipsă de oferte, fiind foarte aproape să se implice în primăvară la echipa de Liga a 3-a, Performanţa Ighiu, deşi are propune de a colabora cu toate divizionarele terţe din judeţ.

Posibilitatea de avea alături o persoană ce are potenţă financiară, mai ales în aceste vremuri de criză a pus pe jar lumea fotbalului judeţean, fiecare echipă dorind să beneficieze de o susţinere consistentă. Chiar dacă nu a fost confimată în mod oficial, varianta Performanţa Ighiu pare cea mai plauzibilă pentru ca Armando Popescu să se implice în viitor, toate indiciile ducând în acest sens.

Chestionat pe această temă, Armando Popescu a oferit un răspuns elegant, precizând că va lua o decizie cel târziu la începutul săptămânii viitoare. „Sunt propuneri de a mă implica ca cele 4 echipe de Liga a 3-a din Alba, plus Sportul Petreşti, dar cu siguranţă voi opta pentru o grupare din eşalonul terţ„, a precizat Armando Popescu.

Plecarea sa din „Arini” pune în dificultate liderul Ligii a IV-a Alba, iar pentru Performanţa Ighiu mutarea ar fi un adevărat colac de salvare, în condiţiile în care în această pauză s-a vehiculat perspectiva renunţării la activitatea competiţională. „Nu vreau să fiu considerat salvator pentru niciun club, este vorba despre un proiect clar, care trebuie acceptat de toate părţile implicate. Sunt anumite condiţii de îndeplinit, discuţiile continuă, în principal fiind vorba despre buget şi asumarea bugetului”, a mai spus Armando Popescu.

Oficialii Ighiului nu au comentat această posibilitate, însă nici nu au negat posibilitatea, aşteptând ca oportunitatea ivită să se finalizeze în mod favorabil.

*Plecări masive din „Arini”?

Surse neoficiale susţin că, în cazul concretizării trecerii lui Armando Popescu la Performanţa Ighiu, aceasta ar fi urmată de un masiv exod de fotbalişti de la Şurianu Sebeş, vehiculându-se inclusiv posibilitatea modificării structurii băncii tehnice la echipa de Liga a 3-a, ştiindu-se că Performanţa Ighiu a suferit pierderi importante din efectiv în această perioadă.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea