Rămâi conectat

Ştirea zilei

Diana Stănilă şi Aurel Stănilă, medici noi la Spitalul Municipal din Aiud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Diana Stănilă şi Aurel Stănilă, medici noi la Spitalul Municipal din Aiud.

Potrivit declaraţiilor făcute de managerul Spitalului Municipal Aiud, anul 2014 va aduce personal nou în cadrul unităţii spitaliceşti.

Mircea Nechimiş, directorul spitalului aiudean, ne-a informat că în prima zi de lucru a anului viitor va semna două noi contracte de muncă pentru doi medici specialişti de strictă necesitate pentru buna desfăşurare a activităţii.

Nechimiş spune că ziua de 6 ianuarie 2014 va fi prima zi de muncă pentru doi medici, Diana Stănilă şi Aurel Stănilă, în instituţia pe care o conduce şi că aceştia vin să completeze locurile goale lăsate în organigrama spitalului, prin pierderea naturală a unor medici specialişti. Medicul Diana Stănilă este specialist în cardiologie şi lasă municipiul Cluj-Napoca pentru a se apropia de casă, fiind originară din Alba Iulia, iar medicul Aurel Stănilă se va ocupa de ortopedie, fiind specializat în acest domeniu la Paris.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea