Rămâi conectat

Politică Administrație

Deputatul albaiulian, Florin Roman, ales vicepreşedinte al comisiei pentru celebrarea Centenarului Marii Uniri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Grupurile parlamentare reunite ale PNL m-au desemnat să fac parte din conducerea Comisiei speciale pentru celebrarea Centenarului  Marii Uniri și a Războiului pentru Întregirea Neamului, în calitate  de vicepreședinte, o onoare și o mare responsabilitateîn același timp, pentru care le  mulțumesc colegilor mei. Alături de mine au mai fost susținuți  pentru a face parte din această Comisie colegii mei, Iuliana Scântei și Dumitru Oprea.

Comisia,  compusă din 15 senatori și deputați, urmează să asigure dimensiunea parlamentară a organizării evenimentelor dedicate  evenimentelor speciale care vor avea loc în 2018, anul Centenarului Marii Uniri. Comisia va asigura Controlul parlamentar asupra Departamentului Centenar și asupra activităților derulate de Guvern, prin structurile sale, destinate celebrării Marii Uniri.

Comisia va funcționa  până la sfârșitul legislaturii 2016- 2020,  iar la lucrări  urmează să fie invitați academicieni, specialiști, personalități din diferite domenii cu relevanță în domeniul  de  competență al Comisiei.

Sunt convins că activitatea acestei Comisii va contribui în mod pozitiv la derularea activităților destinate Centenarului. Parlamentul, în calitate de principală instituție democratică, trebuie să se implice în organizarea acestor evenimente de o importanță maximă pentru toți românii.

Suntem datori  față de cei care au realizat Marea Unire de la 1918 să organizăm, cu ocazia Centenarului, evenimente pe măsura actului istoric de la 1 Decembrie 1918.

Florin Roman

Deputat PNL

Vicelider Grup parlamentar

Salvează

Salvează

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea