Rămâi conectat

Politică Administrație

Deputatul Daniel Constantin participă la Târgul de Fete de pe Muntele Găina

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deputatul Daniel Constantin, inițiator și fondator al proiectului politic PRO ROMANIA, va participa, în perioada 22-23 iulie 2017, la sărbătoarea tradițională din județul Alba, Târgul de fete de pe Muntele Găina.

Daniel Constantin a fost ministru al Agriculturii în Guvernul Ponta și vicepremier şi ministru al mediului în Guvernul Grindeanu.

Pentru Daniel Constantin este o premieră participarea la acest eveniment tradițional din județul Alba, cea mai mare sărbătoare populară din Apuseni.

Citește și PROGRAMUL Târgului de Fete de pe Muntele Găina. Mii de oameni, așteptați la cea mai mare şi cunoscută sărbătoare populară din România, în 22 și 23 iulie

Daniel Constantin va fi însoțit de o delegație a Partidului Pro România. Sâmbătă, 22 iulie, în comuna Vidra, deputatul Daniel Constantin, membru în Comisia pentru Agricultură a Camerei Deputaților, are programată o întâlnire cu reprezentanții asociațiilor crescătorilor de animale din Munții Apuseni.

În cadrul dezbaterilor, vor fi abordate două teme de interes major pentru Munții Apuseni: situația suprafețelor înscrise la APIA, pe care anul acesta au fost instituite aleatoriu noi arii naturale protejate și problematica obligativității creării foselor septice pentru toți deținătorii de animale, în gospodării.

Duminică, 23 iulie, Daniel Constantin va fi prezent la manifestările de pe Muntele Găina. Aici va recepta, personal, problemele concrete cu care se confruntă locuitorii din Munții Apuseni și va răspunde liber interpelărilor acestora.

Partidul Pro România, filiala Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea