Rămâi conectat

Politică Administrație

Deputatul Dan Simedru: Traian Ursaleș este un paria în PNL Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vineri, într-o conferință de presă organizată la Alba Iulia, liderul liberal Dan Simedru a afirmat că primarul din comuna Meteș – Traian Ursaleș este un trădător, un paria în PNL Alba.

Dan SimedruÎntrebat de jurnaliști cu privire la situația politică în care se află Traian Ursaleș, deputatul de Alba a spus că deși nu a fost încă dat afară din partid, primarul comunei Meteș face obiectul unei discuții în cadrul PNL, care  nu a fost încă tranșată. Simedru a mai spus că așteaptă ca Ursaleș să își dea demisia din partididul cu care a câștigat alegerile.

“Nu l-am dat afară! (n.r. Traian Ursaleș, primar PNL Meteș). Este însă un paria în PNL. Un trădător care a ajuns să fie marginalizat total de liberali. Și-a exprimat intenția de a candida pentru un alt partid. Așteptăm să își depănă demisia de onoare”, a declarat Dan Simedru.

O decizie finală a conducerii PNL Alba nu ar fi fost încă luată întrucât, potrivit legii, un primar își poate păstra funcția în care a fost ales dacă este dat afară din partidul cu care a câștigat, putând astfel să treacă la un alt partid în timpul exercitării mandatului. Dacă în schimb demisionează din partid, acesta își pierde automat și funcția de primar. (BP)

 

CITEȘTE ȘI: Primarul din Meteș cere, din nou, să fie exclus din PNL: Nu pot să fiu într-un partid care luptă împotriva lui Băsescu

CITEȘTE ȘI: Echipă nouă la conducerea organizației PNL Meteș. Primarul Traian Ursaleș aproape de excluderea din partid

CITEȘTE ȘI: ȘTIREA TA: Traian Nicolae Ursaleș, primarul comunei Meteș, i-a pârât pe rău-platnici la tot satul


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea