Rămâi conectat

Politică Administrație

Deputatul Clement Negruț promite un teatru și o sală polivalentă la Alba Iulia dacă va fi ales primar

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dacă va fi ales primar la alegerile locale din 2016, deputatul PMP de Alba, Clement Negruț, promite un teatru și o sală polivalentă, la Alba Iulia. 

Clement Negrut24O sală polivalentă ar putea fi construită în zona Bazinului Olimpic sau în spatele magazinului Kaufland din Alba Iulia, locație în care ar putea să-și desfășoare meciurile și alte echipe sportive din județ, Volei Alba Blaj și HC Alba Sebeș.

Citește și VIDEO Clement Negruț: Trebuie făcut încă un pod peste râul Mureș, la Partoș, și patru benzi de circulație până în zona ”Trei Poduri”

Teatrul, cu o capacitate de 1.000 – 1.500 de spectatori, ar putea fi amenajat în zona Cetății Alba Carolina, chiar în locul Grădiniței nr. 8, dacă tot se dorește a fi mutată, a spus Clement Negruț. Acesta a afirmat că un teatru ar putea fi construit și în centrul orașului.

Citește și VIDEO Clement Negruț: La Alba Iulia, avem distracție, spectacole și scandaluri, dar nu locuri de muncă

”Avem un festival de teatru, organizat de către Consiliul Judeţean Alba care este la a 10-a ediţie. Este ruşine să avem oaspeţi actori, regizori, scenarişri de cea mai înaltă clasă şi să nu avem teatru. Da, la Alba Iulia este cetatea fără teatru, deşi nu a fost campanie electorală în care să nu se propună acest lucru. Dar să nu mint cum sigur ar spune ,,supuşii,, domnului primar, avem teatru, dar de păpuşi , moştenire veche care supravieţuieşte prin grija Consiliului Judeţean. Dar ce vorbesc eu de teatru? În Alba Iulia nu ai nici măcar o sală decentă cu capacitate mai mare în care să poată fi organizate diverse evenimente. Se lăudau unii mai demult prin campaniile electorale cu o sală polivalentă, însă până acum avem doar două case de cultură peste care anii au lăsat urme adânci și urâte. Ambele arată atât de rău încât par mai vechi decât Ceatea”, a afirmat Clement Negruț. (D.S.)

Citește și O grădiniță emblemă pentru Alba Iulia, în pericol. Pe nesimțite, se încearcă mutarea sa din Cetatea Alba Carolina pe motiv de “parazitare”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea