Rămâi conectat

Politică Administrație

Deputații și senatorii au găsit soluții pentru fumătorii din Parlament

Ziarul Unirea

Publicat

în

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a spus, luni, după ședința Biroului Permanent, că unul din bufetele Senatului va fi mutat unde există şi o terasă, pentru a se crea un spaţiu dedicat fumătorilor

interzis fumatului„Unul dintre colegii senatori a venit cu o propunere să mutăm unul dintre bufetele pe care le avem din amplasamentul existent acolo unde există şi o terasă, ca să permitem celor care sunt fumători să respecte legea sau să nu încalce legea, mai bine zis”, a spus Tăriceanu.

Senatorul PSD Nicolae Moga, a declarat, luni, că a identificat o soluţie pentru fumătorii din Parlament – amenajarea special pentru ei a curţii interioare a Camerei Deputaţilor, în interior urmând să rămână bufetul pentru nefumători.

”După cum ştiţi, Parlamentul a emis o lege antifumat. Luna viitoare, după ce s-a publicat în Monitorul Oficial, această lege trebuie respectată de toată lumea. Această propunere am făcut-o Biroului Permanent în urma consultărilor cu lucrătorii din Senat, cu o parte din jurnalişti, cu toţi cei care folosesc această clădire, inclusiv senatorii, care au dorit în primul rând să respectăm legea şi să creăm nişte facilităţi prin care să respectăm întru totul prevederile acestei legi”, a spus Nicolae Moga. (V.N.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea