Rămâi conectat

Politică Administrație

Deputat PNL de Alba: Nu ne dorim anticipate. PSD să asculte vocea străzii și să înlocuiască acest guvern nelegitim, imoral și hoț

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Secretarul general adjunct al PNL, Florin Roman, a declarat, joi, că liberalii nu își doresc alegeri anticipate, iar PSD ar trebui să ”asculte vocea străzii” și să înlocuiască acest guvern ”nelegitim, imoral și hoț”, care ”a aruncat România în haos”. La rândul său, deputatul Claudiu Răcuci, a declarat că social-democrații sunt majoritari și își pot pune alt guvern.

”Este un guvern imoral, este un guvern compromis, este un guvern care a aruncat România în haos în ceea ce privește situația internă, este un guvern care nu mai are credibilitate externă, este un guvern compromis și din acest motiv trebuie să plece acasă. Noi nu dorim să accedem la putere prin alte chestiuni de genul acesta cum s-a vehiculat. PSD are majoritate în Parlament, are destui oameni care pot fi membri ai guvernului, ai unui guvern al României și nu al lui Dragnea și (n.r. PSD) poate guverna în continuare liniștit. În caz contrar, nu cred că oamenii din stradă se vor liniști, cel puțin la ceea ce am văzut la București, acei oameni nu pot fi păcăliți și nu pot fi opriți”, a spus joi, în cadrul unei conferințe de presă, deputatul Florin Roman.  

Liberalul a fost întrebat dacă alegerile anticipate sunt o soluție, însă a răspuns negativ.

”Nici nu ne dorim alegeri anticipate. Și nu avem de ce. Avem un vot legitim pe data de 11 decembrie, PSD a câștigat alegerile, are un program de guvernare, are majoritate parlamentară, domină instituțiile statului, au cel mai mare număr de primari, cel mai mare număr de președinți de consilii județene. Ceea ce trebuie să facă PSD-ul este să asculte vocea străzii și să înlocuiască acest guvern nelegitim, imoral și hoț. Este nelegitim atâta timp cât strada îl contestă și vine cu ordonanțe făcute pe furiș care scot sute de mii de români în stradă. Să vină cu o serie de oameni care sunt convins că au învățat sau vor învăța din pățania acestui guvern marionetă. Și cred în final că și Dragnea, ca autor moral al acestui scenariu, va trebui să-și dea demisia din fruntea Camerei Deputaților”, a răspuns Florin Roman.

Florin Roman, care este vicelider al grupului PNL din Camera Deputaților, a venit la conferința de presă cu o banderolă albă pe care scria cu roșu ”Demisia”.

Prin aceasta cere demisia Guvernului Grindeanu și a lui Liviu Dragnea din fruntea Camerei Deputaților.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea