Rămâi conectat

Economie

Depunerea cererilor pentru subvențiile APIA pentru 2016, începând cu 1 martie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În 2016, cererile unice pentru subventia pe suprafață vor pute fi depuse la sediile APIA începând cu 1 martie, a declarat noul director general al APIA, Ioan Merca.

„Avand in vedere noua Politica Agricola Comuna, anul trecut s-a intarziat perioada de depunere a cererii de plata, care a inceput in 6 aprilie. In acest an, va promit ca aceasta campanie va incepe de la 1 martie si se va termina exact asa cum spune regulamentul european, la 15 mai fara penalitati si la 10 iunie cu penalitati de 1% pe fiecare zi de intarziere”, a declarat directorul APIA.

Depunerea cererilor pentru subvențiile APIA va incepe la 1 martie si se va incheia pe 15 mai, fără penalități. După această dată, până pe 10 iunie, fermierii vor plăti penalitati de 1 la suta pentru fiecare zi de intarziere. (TB)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Cifra de afaceri în industrie, creștere cu 5,4% în primele două luni din anul 2024 – date INS

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cifra de afaceri în industrie, creștere cu 5,4% în primele două luni din anul 2024 – date INS Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 5,4% în termeni nominali, în primele două luni ale acestui an, comparativ cu aceeaşi perioadă din 2023, datorită avansului înregistrat în industria prelucrătoare (+7,1%), informează miercuri Institutul Naţional de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea