Rămâi conectat

Actualitate

Incident într-un club din Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 2.15, dansul dintr-un club de noapte din Alba Iulia (club Stage) era cât pe ce să se transforme într-o demonstraţie de arte marţiale după ce un tânăr de 18 ani venit din Sebeş a început să danseze cu o sabie în mână. Pentru înlăturarea pericolului au intervenit agenţii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia, aflaţi în executarea serviciului de patrulare, la sesizarea agentului de pază a clubului.

La faţa locului, agenţii de siguranţă publică au constatat că Daniel B. de 18 ani, din municipiul Sebeş, dansa în club ţinând în mână o sabie a cărei lamă avea lungimea de 39,5 cm, provocând teamă în rândul celorlalţi clienţi.

Poliţiştii i-au întocmit dosar penal lui Daniel B. pentru săvârşirea infracţiunilor de „port fără drept în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar tulbura ordinea şi liniştea publică de… obiecte fabricate ori confecţionate anume pentru tăiere, împungere sau lovire..” şi „ultraj contra bunelor moravuri” fapte prevăzute de articolul 2 alin.1, pct. 1 din Legea 61/1991 modificată şi art. 321 alin. 1 din Codul Penal, se arată în comunicatul IPJ Alba.

După ce a citit ştirea on-line pe site-ul ziarului nostru, www.ziarulunirea.ro, protagonistul acestei întâmplări a venit personal duminică dimineaţa la sediul redacţiei pentru a-şi susţine punctul de vedere. Astfel, tânărul Daniel B. a declarat sub semnătură că, de fapt, în acel club dansa având asupra sa un baston şi nu o sabie.

(N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea