Rămâi conectat

Economie

Demo Plast Vest: Noul târg internațional al inovațiilor din industria maselor plastice, a cauciucului și a materialelor compozite – companii de top, tehnologii de ultimă oră, forumuri și parteneriate de afaceri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Miercuri, 21 iunie 2017- La Expo Arad s-a deschis DEMO PLAST, evenimentul internațional dedicat industriei de prelucrare a maselor plastice, cauciucului și materialelor compozite, aflat la prima sa ediție.

DEMO PLAST Vest  se desfășoară în perioada 21-24 iunie 2017 și reunește peste 50 de companii, mari branduri internaționale, dar și importanți producători cu capital autohton sau extern cu scopul de a susține evoluția afacerilor locale, de  a atrage investiții și de a încuraja parteneriate.

„La mai puțin de o lună, am revenit la Expo Arad cu un târg pe care îl propunem pentru prima dată industriei din România – DEMO PLAST. Industria prelucrării maselor plastice este într-o expansiune rapidă și continuă, iar în zona de vest a țării există o concentrație ridicată de specialiști și companii, dar și o infrastructură bună și oportunități de contacte cu exteriorul pentru cei din industrie. Alături de partenerii noștri tradiționali ACAROM (Asociația Constructorilor de Automobile din România), AHK (Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană), CCIFER (Camera Franceză de Comerț și Industrie în România), am beneficiat în organizarea acestui târg și de sprijinul generos al Camerei de Comerț și Industrie Arad. Companiile participante îi așteaptă pe specialiștii din domeniu cu multe noutăți și surprize plăcute. Începând cu acest an, la DEMO PLAST va prinde formă viitorul acestei industrii.” a declarat dl. Onuț Iliescu, directorul Tehnic Media, organizatorul DEMO METAL și DEMO PLAST.

Deschiderea oficială a târgului desfășurată în prezența dlui Onuț ILIESCU, Director General TEHNIC MEDIA; dlui Gheorghe SECULICI, Președinte CCIA Arad; Bogdan NESTOR, General Manager WITTMANN BATTENFELD; Adrian SANDU, Secretar General ACAROM; a dnei Raluca CIBU-BUZAC, Director, Direcția Politici Regionale și Internaționalizare ADR Vest, precum și a reprezentanților autorităților locale a fost urmată de prima sesiune a Forumului  DEMO PLAST VEST : „Industria de mase plastice din zona de vest – Atragere de noi clienți, furnizori, parteneri și specialiști”.  Conferințele vor continua și în zilele următoare, după cum urmează: 22 iunie, cu tema „Industria Auto – client important pentru industria prelucrării maselor plastice – Direcții de dezvoltare”; ziua de 23 iunie fiind dedicată noutăților tehnologice, sub tema „Noi tehnologii și Inovații – Noi echipamente pentru industria prelucrării maselor plastice”.

În partea a doua a zilei de 21 iunie, între orele 14.30-17.00, participanții au fost invitați să ia parte la Brokerajul organizat de ADR VEST cu ocazia DEMO PLAST VEST, care le-a oferit participanților noi oportunități de colaborare.

Companiile expozante au pus „la lucru” cele mai recente echipamente și tehnologii ce înglobează inovații Industry 4.0 și IIoT . Vizitatorii vor vedea, pentru prima dată în România, mașinile de injecție FANUC și echipamentele Dr. Boy GmbH Co&KG. La standul WITTMANN BATTENFELD vizitatorii vor descoperi Robot PRIMUS 16 – primul robot WITTMANN cost effective, noul controler pentru maşini de injecţie UNILOG B8, promoția pentru mașini de injecție între 35-350 TF numită SMART SELLER, roboții WITTMANN vânduți cu avans 0  (în rate până la 18 luni, cu dobândă 3.9 %, finanțare directă, numai pe perioada târgului) și se vor bucura din plin de surprizele pregătite de unul dintre liderii pieței de echipamente de injecție mase plastice din România.

Demo Plast Vest va fi un eveniment anual care va reuni cele mai importante companii din industria de prelucrare a maselor plastice și va crește vizibilitatea acestei industrii la nivel național și internațional.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Coduri de reduceri pentru haine fitness – economisește fără a compromite stilul (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Să îmbrățișăm un stil de viață activ nu înseamnă doar să ne menținem corpul în formă, ci și să ne îngrijim sănătatea mintală și fizică în moduri care ne încântă. Știu că și pe tine te preocupă să găsești echipamentele potrivite pentru activitățile sportive, dar te asigur că poți face acest lucru fără să-ți golești […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea