Rămâi conectat

Ştirea zilei

Decizia de excludere a celor trei consilieri județeni care au votat cu Dumitrel, definitivă. Trei juriști le iau locul  

Dragoş Suciu

Publicat

în

Decizia de excludere a celor trei consilieri județeni din Alba – Gheorghe Feneşer, Ioan Uţiu şi Ladislau Koble – este definitivă, aceasta fiind semnată copreședinții ALDE, Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin, potrivit organizației județene a ALDE Alba. 

ION DUMITRELALDE a obținut trei mandate în Consiliul Județean Alba în urma scrutinului din 5 iunie.

Locurile celor excluși, în Consiliul Județean Alba, vor fi luate de ocupanții locurilor 4, 5 și 6 pe lista ALDE de consilieri județeni, dacă aceștia vor fi validați de conducerea partidului.

Astfel, ocupantul locului patru pe lista ALDE la Consiliul Județean Alba este Cosmin Arion, din Alba Iulia (ocupația avocat, profesia jurist), acesta fiind urmat de Ion Marincaș, din Alba Iulia (profesia jurist, ocupația mediator), respectiv de Alin Viorel Jidvean, din Blaj (profesia jurist, ocupația avocat).

Potrivit conducerii centrale a ALDE, cei trei consilieri – Gheorghe Feneşer, Ioan Uţiu şi Ladislau Koble – au fost daţi afară din partid pentru că nu au respectat viziunea ALDE referitoare la înţelegerile din teritoriu.

„Conducerea Alianţei Liberalilor şi Democraţilor a decis astăzi (n.a. marți) excluderea din partid a celor trei consilieri judeţeni ai filialei ALDE Alba, care au votat susţinerea candidatului PNL în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Alba”, potrivit unui comunicat de presă.

Citește și Feneșer, Uţiu și Koble, excluși din ALDE pentru că l-au susținut pe Ion Dumitrel la șefia CJ Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea