Rămâi conectat

Sport

Debut incendiar în campionat! Astăzi, ora 17.30, Volei Alba Blaj – CSM Bucureşti, derby în Sala „Timotei Cipariu”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj - CSM Bucuresti 77Volei Alba Blaj, campioana României în ultimele două ediţii are parte de un meci incendiar la debutul în noua stagiune, astăzi, de la ora 17.30, în Sala „Timotei Cipariu”, împotriva unei pretendente la coroana de lauri, CSM Bucureşti, deţinătoarea Cupei Challenge, ce le-a achiziţionat pe fostele echipiere ale Blajului, Alice Kapelovies şi Jelena Alajbeg.

Formaţia din „Mica Romă” şi-a propus în noua stagiune să câştige toate trofeele interne, titlul, Cupa României şi Supercupa României, dar şi o prestaţie cât mai reuşită în Liga Campionilor „Meciul nu va fi uşor, mai ales că este şi prima etapă. Jucăm împotriva celui mai mare club din România din punct de vedere al sportivilor legitimaţi, însă avem încredere în forţele noastre şi în faptul că ne putem menţine invincibilitatea pe teren propriu împotriva CSM-ului, echipă care nu a învins niciodată la Blaj. Aşteptăm suporterii la sală, ştim că le-a fost dor de volei şi de echipa noastră, iar eu sper că ne vor încuraja aşa cum numai ei ştiu să o facă”, a declarat preşedintele Sergiu Ştefănescu pentru radioblaj.

Campania de transferuri din intersezon a adus 7 jucătoare noi în “Mica Romă”, Ana Antonijevic (Volero Zurich, Elveţia), Samara Rodrigues de Almeida (Camponesa/Minas Tenis Clube, Brazilia), Tatsiana Markevich (VK AGEL Prostejov, Cehia), Rebecka Lazic (Neruda Volley Bolzano, Italia), Martina Samadan (Seattle University, SUA), Nada Ninkovic (Azzurra Volley San Casciano, Italia) şi Nneka Onyejekwe (Dresdner Sportclub, Germania). Au rămas, din campionatul trecut, Adina Salaoru, Ana Maria Berdilă, Ana Grbac, Dubravka Djuric, Marina Vujovic şi Carmen Dârnescu, revenită după împrumutul la Craiova.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea