Rămâi conectat

Curier Județean

De MARȚI: Se pun în vânzare biletele pentru Festivalul Internațional de Teatru ”Povești” de la Alba Iulia. Cât costă un bilet și de unde poate fi achiziționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

fitab-imagineOrganizatorii Festivalului Internațional de Teatru ”Povești„ Alba Iulia anunță că de marți, 20 septembrie, cei interesați își pot cumpăra bilete la spectacolele preferate din programul ediției 2016.

Acestea vor fi puse în vânzare la sediul Teatrului de Păpuşi „Prichindel” (de luni până vineri, între orele 09.00 – 17.00), la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia (de luni până vineri între orele 08.00 – 19.00), precum și în mediul online – pe www.biletmaster.ro.

Prețurile biletelor sunt: 18 lei pentru adulţi, 15 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari şi 5 lei pentru copii și părinți (la spectacolele pentru copii).

Timp de  o săptămână, în perioada 10-16 octombrie, FITAB a programat nu mai puțin de 50 de evenimente: spectacole de teatru pentru adulți și copii, ateliere de scenografie, mânuire marionete, expoziții, lansări de carte, cafele cu tâlc și conferințe.

Citiți și Festivalul Internațional de Teatru ”Povești„ 2016, în 10-16 octombrie, la Alba Iulia. Ce spectacole aduce ediția din acest an. PROGRAM

Locațiile evenimentelor sunt următoarele: Casa de Cultură a Sindicatelor, Casa de Cultură a Stundeților, Teatrul de Păpuși Prichindel Alba Iulia, Framm’s, Art Cafe, Universitatea 1 Decembrie 1918, Colegiul HCC, Colegiul Militar Național Mihai Viteazul, Colegiul Economic Dionisie Pop Marțian Alba Iulia, Liceul de Arte Regina Maria Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea