Rămâi conectat

Curier Județean

De 1 iunie, la Alba Mall, copiii vând și cumpără în sistem ”Kid to Kid” la Târgul de Jucării. Un mic univers creat pentru micuți, cu clovni, tobogane și trambuline

Ziarul Unirea

Publicat

în

targul de jucarii alba mallÎn 1 iunie, la Alba Mall, copiii sunt aşteptaţi să vină cu ce jucărie nu le mai trebuie, să facă schimb cu alte jucării de la alţi copii sau să o vândă cu cât cred. Sunt primiţi toţi micii comercianţi care au consimţit că jucăria lor s-a învechit şi că e timpul să fie înlocuită cu alta mai interesantă, dar nu neapărat mai scumpă. 

De la transformersi la prinţese elegante, până la cărţi sau hăinuţe pentru păpuşi, orice poate fi tranzacţionat sau schimbat, în funcţie de cât de bine “au luptat” sau la câte “baluri” au participat personajele de care simţi şi ştii că te poţi lipsi.

Cu toţii observăm semnele care ne arată că unele jucării nu mai sunt interesante sau educative,  tranformând camera copilului într-un depozit de lucruri împrăştiate la întâmplare.

“Târgul de jucării” este cel mai bun motiv pentru a face un inventar, dar mai ales pentru a scăpa în modul cel mai puţin dramatic de ce e vechi, făcând loc noilor favoriţi. Sistemul de acţiune este unul simplu, kid to kid, fiecare copil primeşte un post de vânzător împreună cu un însoţitor, îşi prezintă oferta completând eticheta “cumpără-mi jucăria” şi poate negocia sau schimba după pofta inimii.

Desigur, profitul poate fi păstrat sau reinvestit, în funcţie de ce au alţii de oferit. E bine de ştiut că nu sunt acceptate decât obiecte aparţinând copiilor, iar popsturile de vânzare sunt limitate, fiind oferite după regula “primul venit-primul servit”. Bursa jucăriilor se deschide pe 1 iunie, la ora 17.00.

Pe tot parcursul târgului pentru cei mici nu lipsesc clovni, baloane, tobogane, trambuline, un mic univers creat doar pentru tine. De ziua ta. De 1 Iunie. La AlbaMall: shopping mall inclusive. (C.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

28 martie COD GALBEN de vânt puternic în zona joasă a județului Alba: Localitățile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

28 martie COD GALBEN de vânt puternic în zona joasă a județului Alba: Localitățile vizate ANM a emis joi dimineața o avertizare Cod Galben de vânt puternic, valabil în zona joasă a județului Alba, în intervalul 9:35 până la ora 13:00. Citește și: Cum va fi VREMEA până în 7 aprilie 2024, în Transilvania și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea