Rămâi conectat

Sport

David Manu calificat în semifinalele Campionatului Naţional Under 10 la tenis de câmp

Dan HENEGAR

Publicat

în

După ce săptămâna trecută a devenit campion naţional cu TC SUN Alba Iulia, medaliată cu aur la David Manu tenis TC Sun Alba Iulia 2competiţia pe echipe, talentatul David Manu este foarte aproape de o nouă performanţă, la campionatele naţionale individuale ce se desfăşoară tot la Brăila.

Tenismenul albaiulian s-a calificat în semifinalele competiţiei Under 10, meci pe care-l va disputa azi cu Cristian Onofrei (Venus Brăila).

Pentru a accede în penultimul act al întrecerii juvenile, David Manu a repurtat 4 victorii, învingându-i pe rând pe Luca Mîndruţ (Tenis Comesad Piteşti), dublu 6-0; George Cosma (TC Stănică Craiova), scor 6-1, 6-2; Gabriel Gheţu (CS Elite Tenis), dublu 6-0 şi ieri, în sferturi pe Lucian Codea (Clubul de Tenis Alba-Cugir), scor 6-3, 6-1.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea