Rămâi conectat

Sport

David Manu, 4 victorii pentru România și calificare la turneul final al Europe Winter Cups

Dan HENEGAR

Publicat

în

David Manu Romania 1Tenismenul albaiulian David Manu a avut un debut de senzație în echipa națională de tenis Under 12 a României, reușind 4 victorii în zona de la Kiev și calificarea la turneul final al European Winter Cup 2017 din Cehia, din perioada 10-12 februarie.

După succes clar, 3-0 cu Italia, partidă în care David Manu a reușit două succese, România s-a calificat în semifinala turneului zonal din Ucraina, unde a trecut cu același scor de Georgia.

În a doua zi, din nou două victorii ale talentatului tenismen din Cetatea Marii Uniri 6-1, 6-2 în prima partidă de simplu, cu Seth Sadikoc, respectiv 6-0, 6-4 la dublu, alături de Robert Gună, la dublu, împotriva perechii Luka Januashvili și David Solomonia.

Astfel România s-a asigurat un loc în finala ce va avea loc duminică, cu Serbia (2-1 cu Serbia) fiind implicit calificată la turneul final al competiției europene juvenile de tenis.

Echipa României este reprezentată la acest turneu de Alexandru Coman, David Manu și Robert Guna, toți trei componenți ai lotului național U12 al României, căpitan de echipă fiind Banciu Alexandru.

Primul meci a însemnat și prima victorie, una categorică. România s-a impus cu 3-0 în fața Italiei, punctele de la simplu fiind aduse de Alexandru Coman și David Manu, în vreme ce la dublu au jucat Robert Guna și David Manu.

Sursa: FRT

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea