Rămâi conectat

Cultură Educație

Datele-limită până când elevii pot susține tezele în semestrele I și II stabilite de Ministerul Educației

Ziarul Unirea

Publicat

în

Datele-limită până când elevii pot susține tezele în semestrul I, respectiv semestrul al II-lea au fost stabilite de Ministerul Educației. Astfel, tezele din semestrul I trebuie să fie susţinute până în 13 ianuarie 2017, iar cele din semestrul al II-lea, până în 26 mai.

elevi clasa a VI-aElevii din clasa a VIII-a vor susţine tezele din semestrul al II-lea până în 19 mai, iar cei din clasele terminale de liceu, până pe 5 mai, informează News.ro.

Elevii de la şcolile sau din clasele cu predare în limbile minorităţilor naţionale vor avea teze şi la limba şi literatura maternă, indiferent de nivel, filieră, profil, specializare sau calificare profesională, an de studiu şi formă de şcolarizare.

De asemenea, elevii din clasele cu predare în regim bilingv sau intensiv a unei limbi străine, indiferent de specializare, vor susţine teză şi la limba străină respectivă.

În învăţământul special care utilizează curriculumul şcolii de masă, se susţin tezele prevăzute pentru învăţământul de masă. În celelalte unităţi de învăţământ special se susţin teze la limba şi literatura română şi la matematică, începând cu clasa a VI-a.

Sursa: realitatea.net


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului

Bogdan Ilea

Publicat

în

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului S-au împlinit 103 ani de la momentul în care arhitectul Victor Ștefănescu a pus piatra de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului. Joi, 28 martie 2024, se împlinesc 103 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea