Rămâi conectat

Actualitate

Daniel Constantin: Din toamnă începe aplicarea noilor stickere corespunzătoare normei de poluare a mașinilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Potrivit lui Daniel Constantin, fostul ministru al mediului – care a predat astăzi mandatul Graţielei Gavrilescu -, în Coaliţie s-a agreat ca în locul timbrului de mediu să se aplice varianta certificatelor de calitate, acele stickere colorate, acordate în funcţie de emisiile poluante are fiecarărui autoturism.

Conform Agerpres, Daniel Constantin este de părere că cel cel mai aşteptat program al Ministerului Mediului este „Rabla”, care va avea un buget similar celui de anul trecut, iar data de începere ar urma să fie 24 aprilie, după finalizarea dezbaterii publice.

De asemenea, pentru programul „Rabla Plus”, destinat achiziţiei de autoturisme electrice şi plug-in hibrid, bugetul va fi de 45 de milioane de lei, valoarea tichetului de 45.000 de lei, iar data de start ar urma să fie 2 mai.

Pe lista priorităţilor ministerului se găseşte şi programul destinat construirii de staţii de încărcare pentru autoturismele electrice, al cărui buget este de 45 milioane de lei, iar beneficiari sunt UAT-urile, instituţiile publice şi persoanele juridice.

Sursa: capital.ro

Salvează

Salvează

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea