Rămâi conectat

Politică Administrație

Dan Simedru: PNL regretă votul acordat de plenul Senatului în cazul ridicării imunităţii senatorului Varujan Vosganian

Ziarul Unirea

Publicat

în

Partidul Naţional Liberal regretă votul acordat astăzi de plenul Senatului în cazul ridicării imunităţii senatorului Varujan Vosganian (FOTO). Sprijinul nostru este şi va rămâne ferm pentru actul de justiţie şi pentru desfăşurarea lui neîngrădită.

Decizia PNL este una clară de a se vota pentru încuviinţarea rapidă a oricărei solicitări venite din partea parchetelor. De aceea, considerăm că votul de astăzi nu este deloc un semnal pozitiv și reprezintă o piedică în parcursul firesc al unei anchete. Amintim că PNL susține în regim de urgență simplificarea și urgentarea procedurilor de acest fel în Parlament.

PNL va analiza şi va evalua modul în care plenul Senatului în ansamblul său a ajuns să voteze în acest sens și va propune noi soluții pentru ca această situație să nu se repete.

Ne exprimăm însă din nou îngrijorarea pentru modul duplicitar în care acționează majoritatea parlamentară din jurul PSD, prin voturi la două capete, prin care încearcă de fapt să poarte războie subterane cu opoziția și să arunce vinovățiile asupra altora. PSD nu urmărește în aceste cazuri un interes public, ci doar o luptă absurdă pentru imagine prin diverse subterfugii. Votul de astăzi a arătat iar de ce PSD conduce o majoritate toxică.

Dan Simedru,

Deputat PNL de Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea