Rămâi conectat

Actualitate

Curtea de Apel Alba Iulia: Contestația unui cunoscut om de afaceri sibian, amânată la cererea avocaților

Dragoş Suciu

Publicat

în

Judecarea contestațiilor privind măsura arestării preventive, depuse de omul de afaceri I. C., fiul său, O. C., şi alţi trei inculpaţi într-un dosar de delapidare şi spălare de bani, a fost amânată, miercuri, pentru vineri la cererea avocaților inculpaților.

Curtea de Apel Alba Iulia01Curtea de Apel Alba Iulia ar fi trebuit să judece miercuri contestațiile depuse de omul de afaceri I. C. și de ceilalți inculpați în dosarul C, însă acestea au fost amânate la solicitarea avocaților.

”La solicitarea inculpaților și a apărătorilor aleși ai acestora, în vederea pregătirii apărării, instanța a dispus amânarea judecării cauzei și a stabilit termen de judecată pentru vineri, 11 martie, la ora 10.00”, a spus  purtătorul de cuvânt al Curții de Apel Alba Iulia.

Tribunalul Sibiu a emis, sâmbătă, mandate de arestare preventivă pe 30 de zile pe numele lui I. C. şi O. C.

Tribunalul Sibiu a decis arestarea la domiciliu a M. C. şi a G. C.

Omul de afaceri I. C. şi fiul său, O. C., au fost reţinuţi miercuri, 2 martie, alături de ….. de procurorii DIICOT Sibiu, în urma percheziţiilor care au avut loc la sediile C. A. SA, într-un dosar de delapidare şi spălare de bani.

Procurorii DIICOT au făcut, în 2 martie, 13 percheziţii la Sibiu şi Bucureşti , iar surse judiciare declarau că, la sfârşitul anului 2014 – începutul anului 2015, avea o situaţie financiară precară şi nu mai îndeplinea condiţiile de solvabilitate, în sensul că valoarea marjei de solvabilitate disponibile scăzuse sub valoarea marjei de solvabilitate minime determinate în conformitate cu reglementările legale în vigoare. Scopul grupului era săvârşirea unor infracţiuni prin care se urmărea protejarea intereselor financiare ale C. A. SA şi evitarea suspendării autorizaţiei de funcţionare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea