Rămâi conectat

Actualitate

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni. Prognoza meteo până în 1 februarie 2017

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Prognoza meteo până în 1 februarie 2017
Administrația Națională de Meteorologie estimează, pentru următoarele două săptămâni, o vreme în general rece în majoritatea regiunilor, deși după data de 23 ianuarie valorile termice vor ajunge chiar și la 6 grade pe timpul zilei.
În Transilvania, în prima săptămână de prognoză, vremea se va menține rece, în special în cursul nopților și al dimineților, când va fi ger. Se vor înregistra, în medimeteo-iarnae regională, valori maxime de la—5 la—2 grade, respectiv minime de la—16 la—10 grade. O creștere treptată a temperaturilor, cu tendință de apropiere de normele climatologice, este estimată pentru cea de-a doua săptămână, atunci când maximele vor fi cuprinse între—2 și două grade Celsius, iar minimele între—8 și—4 grade, în medie. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va crește spre sfârșitul intervalului de referință, după 25 ianuarie, până la acea dată fiind posibile doar fulguieli trecătoare.
La munte, pe parcursul primei săptămâni de prognoză, vremea va fi rece, geroasă mai ales dimineața și noaptea. În zonele montane se vor înregistra valori diurne ce vor oscila între—10 și—4 grade, în timp termometrele vor arăta, pe timpul nopților, între—18 și—10 grade Celsius, în medie.
După data de 23 ianuarie este estimată o creștere ușoară și treptată a temperaturilor până la valori apropiate de norma climatologic specifică perioadei, cu medii ale maximelor de la—4 la două grade Celsius și ale minimelor de la—12 la—6 grade. Ninsori slabe, cu caracter local, vor fi în intervalul 17-18 ianuarie, iar probabilitatea de apariție a precipitațiilor va crește, din nou, după data de 26 ianuarie.

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea