Rămâi conectat

Actualitate

Cum va fi VREMEA în Transilvania și la munte, până în 6 august. ANM a publicat prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a publicat prognoza meteo pentru perioada 24 iulie – 6 august 2017, în toate regiunile țării.  

Meteorologii estimează pentru următoarele două săptămâni o vreme, în general, caldă la nivelul tuturor regiunilor, în timp ce fenomenele de instabilitate atmosferică vor continua să fie prezente prin ploi locale și însemnat cantitativ, între 24 și 29 iulie.

În Transilvania, după data de 25 iulie și până la sfârșitul primei săptămâni de prognoză, temperaturile vor fi semnificativ mai scăzute decât cele înregistrate până atunci, astfel că vor fi, mediat pe regiune, maxime de 23 — 27 de grade și minime de 11 — 15 grade. Ulterior, pentru cea de-a doua săptămână, estimările indică o creștere apreciabilă a valorilor termice, cele diurne în jurul a 30 de grade, în medie. În intervalul 24 — 29 iulie fenomenele de instabilitate atmosferică vor fi relativ frecvente, iar în jurul datei de 25 iulie ploile vor fi însemnate cantitativ.

La munte, vremea se va răcori treptat, de la o zi alta, începând din 25 iulie, astfel că în a doua parte a săptămânii vor fi temperaturi maxime de 14 — 18 grade și minime de 8 — 12 grade, în medie. Valorile termice vor crește din nou către începutul lunii august, estimările indicând o medie diurnă de 19 — 22 de grade și nocturnă 10 — 13 grade. În perioada 24 — 29 iulie, probabilitatea pentru averse se va menține ridicată în toate masivele și vor fi intervale în care ploile vor fi însemnate cantitativ. (A.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea