Rămâi conectat

Actualitate

Cum va fi VREMEA în Transilvania și la munte, până în 26 martie. ANM a publicat prognoza meteo pe două săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a publicat, luni, prognoza meteo pentru perioada 13 – 26 martie 2017, în toate regiunile țării.

Potrivit meteorologilor, în Transilvania, în primele 4 — 5 zile ale intervalului de prognoză, valorile termice se vor menține relativ constante, atât ziua, cât și noaptea și se vor situa în jurul unor medii de 9 grade la temperaturile maxime și zero grade la cele minime. Între 18 și 22 martie vremea se va încălzi ușor, iar media temperaturilor diurne va atinge 15 grade, pentru ca ulterior, până la finalul celor două săptămâni, să scadă din nou spre 10 grade.

În ceea ce privește temperaturile nocturne, acestea se vor situa între—4 și—2 grade în perioada 17 — 19 martie, iar apoi vor crește ușor, spre medii de zero — două grade, ce se vor menține până la sfârșitul intervalului de prognoză.

Vor fi precipitații slabe, pe arii restrânse, între 12 și 16 martie, dar după data de 19 martie acestea se vor semnala zilnic, la nivel local, iar cantitățile de apă pot fi, izolat, moderate.

La munte, regimul termic nu va avea variații importante pe parcursul celor două săptămâni ale intervalului de prognoză și va fi caracterizat de valori diurne cuprinse, în medie, între două și patru grade, posibil mai ridicate în intervalul 21 — 23 martie, spre 5 — 6 grade.

Temperaturile nocturne vor fi exclusiv negative și vor avea valori medii situate în jurul a—5 grade până pe data de 18 martie, apoi vor marca o creștere și se vor situa între—4 și—2 grade, în intervalul 19 — 26 martie.

Vor fi precipitații la nivel local pe tot parcursul intervalului de prognoză, iar după data de 19 martie vor fi posibile cantități de apă mai importante.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a adus lămuriri importante despre noua Lege a Pensiilor și a explicat faptul că tinerii vor fi avantajați dacă au studii superioare, aceștia urmând să încaseze sume în plus la pensie. De asemenea, românii care au peste 36 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea