Rămâi conectat

Actualitate

Cum va fi VREMEA în Transilvania și la munte, până în 13 august. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, publicată de ANM

Alexandra Mates

Publicat

în

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a publicat luni  prognoza meteo pentru perioada 31 iulie – 13 august 2017, în toate regiunile țării.  

Potrivit meteorologilor, vremea se va menține caniculară în majoritatea regiunilor țării până în jurul datei de 10 august, cu temperaturi ce vor continua să crească în următoarele zile până la 40 de grade Celsius în unele regiuni, probabilitatea de apariție a averselor și instabilității atmosferice fiind în creștere, în anumite zone, după data de 7 august.

În Transilvania, în prima săptămână temperaturile maxime vor fi în creștere ușoară și treptată, de la valori medii de 32 de grade, până în jurul a 36 de grade, caracterizând o vreme caniculară în cea mai mare parte a regiunii, în timp ce minimele termice se vor situa în medie între 13 și 18 grade. Apoi, valorile termice medii vor scădea ușor, cele maxime de la 36 la 30 de grade, iar cele minime de la 18 la 14 grade. După data de 6 august va crește probabilitatea de apariție a averselor și fenomenelor asociate instabilității atmosferice.

La munte, vremea va fi caldă în tot intervalul, dar cu precădere în prima săptămână când se vor înregistra în medie temperaturi maxime cuprinse între 21 și 26 de grade și minime între 12 și 16 grade. Începând cu data de 7 august vor apărea aversele și fenomenele asociate instabilității atmosferice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie te poate lăsa printr-un apel fără niciun ban în cont: Cum funcționează metoda spoofing

Ziarul Unirea

Publicat

în

O noua escrocherie te poate lăsa printr-un apel fără niciun ban în cont: Cum funcționează metoda spoofing Escrocii au găsit o nouă metodă prin care încearcă să le fure banii din conturi oamenilor neatenți, avertizează Directoratul Național de Securitate Cibernetică. Este vorba de „spoofing” și înseamnă mascarea identității. Citește și: Schimbare importantă la cardurile de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea