Rămâi conectat

Politică Administrație

Cum și-au motivat plecarea la PSD, primarii liberali din Câmpeni și Vințu de Jos, în fața șefului Atanasiu

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Noi dezvăluiri, legate de plecările recente la PSD a primarilor liberali din Câmpeni și Vințu de Jos, au fost făcute vineri, în cadrul unei conferințe de presă, de către Teodor Atanasiu, președintele PNL Alba.

În cazul transferului primarului din Câmpeni, Călin Andreș, liderul liberal susține că motivația este legată de bani, sau altfel spus de șpagă.

“Mi-a spus (n.a. Călin Andreș), de față cu doi martori, că pentru bani. Că i-au primis cei de la PSD că îi vor finanța cinci proicte”, a spus Atanasiu.

În ceea ce îl privește pe Gheorghe Vlad, primarul din Vințu de Jos, senatorul de Alba a spus că ar fi vorba despre promisiunea PSD-ului că îl va scăpa de un dosar penal  în care acesta este cercetat.

“A spus  (n.a. Gheorghe Vlad)că îl vor scăpa de procesul  pe care îl are în urma verificărilor Curții de Conturi. Mi-a spus că are un dosar penal, că l-au speriat, dar că i-au promis că tot ei îl vor scăpa dacă este băiat bun”, a declarat Teodor Atanasiu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea