Rămâi conectat

Sport

Cum să emiţi pretenţii de la evitarea retrogradării? Golghetera HC Alba Sebeş, Alexandra Andrei a plecat la SCM Craiova!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

HC Alba Sebeş îşi pierde jucătoarele pe bandă rulantă, ultima plecată fiind Alexandra Andrei, principala marcatoare în acest tur de campionat, care a semnat cu SCM Craiova în această dimineaţă! HC Alba Sebes - Rapid 33Cea mai bună handbalistă a nou-promovatei a venit în vară şi a fost printre puţinele echipiere ale Sebeşului ce a dat satisfacţie. Interul stânga a înscris 98 de goluri, din cele 308 realizate de HC Alba Sebeş, un procentaj excelent de 31 la sută din realizările fostei formaţii, Andrei fiind şi a treia marcatoare din Liga Naţională. „Am ajuns la o înţelegere cu conducerea şi am reziliat contractul de comun acord”, a spus handbalista în vârstă de 24 de ani (foto, stânga, nr. 17), care a renunţat la 4 luni de salarii.

*“Fără jucătoare de valoare şi cu experienţă e foarte greu”

Alexandra Andrei a ajuns la un acord cu SCM Craiova, debutantă în Cupa Cupelor, echipă pregătită de Simona Gogârlă, naşa sa de căsătorie. “Păcat că nu am putut face mai multe, dar nu regret cu nimic faptul că am acceptat să vin la Sebeş. Ideea iniţială a fost să stau aici doi ani, am venit cu gânduri bune, semnând pe un sezon cu posibilitate de prelungire pe încă unul. A fost o experienţă frumoasă, cu un colectiv plăcut”, a declarat jucătoarea. Handbalista a oferit şi explicaţii referitoare la parcursul dezamăgitor din acest tur al echipei pregătite de Seviştean Popa. “Sunt multe cauze la mijloc, n-aş vrea eu să vorbesc despre ele. În vară se discuta de achiziţii importante precum Ada Moldova sau Cartaş, dar nu s-au reuşit. Cu lotul de HC Alba Sebes - U Cluj 15acum nu mai au nicio şansă să evite retrogradarea, e nevoie de jucătoare cu experienţă”, a conchis Alexandra Andrei, care a oferit şi explicaţia pentru care a acceptat oferta din Bănie: “mă întorc acasă, unde am jucat cu sufletul”.

*Andreea Ivan, suspendată pe termen nelimitat de HC Alba Sebeş

O altă jucătoare importantă adusă în intersezon, Andreea Ivan (foto dreapta, nr. 18) şi-a depus memoriu, a plecat de la Sebeş şi a semnat cu Unirea Slobozia. Pe de altă parte însă, până la soluţionarea litigiului, HC Alba Sebeş a suspendat-o pe termen nelimitat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia – Avântul Reghin 2-1 (1-1), în play-out | „Alb-negrii”, o nouă victorie după ce au întors rezultatul

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia a învins Avântul Reghin cu 2-1 (1-1), la capătul unui meci intens jucat pe Stadionul “Minaur” din Zlatna. Gruparea condusă de Alexandru Pelici, singura din serie imbatabilă în acest an, a legat 3 victorii consecutive și s-a detașat în ierarhie. Reghinenii au mai pierdut pe malul Ampoiului (în 16 martie, 1-2), […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea