Rămâi conectat

Actualitate

Cum puteți recupera banii plătiți pentru mașina stricată de la drumuri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Peste 660.000 de lei a plătit, anul trecut, Compania de Drumuri către asigurătorii care au dat-o în judecată, cu 75% mai mult decât în anul anterior. Ca să recuperați banii cheltuiți cu avariile provocate mașinii, aveți mai întâi nevoie de acceptul societății de asigurări.

Nota de plată pentru drumurile proaste a crescut cel mai mult în Iaşi, unde nu au fost suficiente fonduri pentru lucrările de întreţinere a şoselelor.

Şoferii care îşi avariază maşinile în groprile de pe autostrăzi sau drumuri naţionale şi le pot repara pe cheltuiala firmelor de asigurări cu care au contract. La rândul lor, firmele de asigurări se îndreaptă împotriva Companiei de Drumuri pentru recuperarea cheltuielilor.

Astfel, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), prin intermediul celor şapte regionale, a achitat anul trecut companiilor de asigurări suma de 666.500 lei, în baza sentinţelor judecătoreşti definitive.

Suma achitată în 2016 este cu 75% mai mare faţă de cea din 2015, de circa 381.600 lei, conform datelor CNAIR.

Sursa. digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea