Rămâi conectat

Ştirea Ta

Culorile verii

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tendinţele cromatice ale acestui sezon ne propun să dăm frâu liber imaginaţiei. Culorile verii 2011 emană vitalitate, dinamism şi sunt pline de atitudine.
lViolet – Violetul a fost vedeta sezonului trecut. Prezentă în majoritatea colecţiilor de modă, a rămas în topul preferinţelor şi de această dată. Mai mult, trendurile acestei veri o reinventează într-o varietate bogată de nuanţe, de la lila, purpuriu, până la ametist sângeriu. Violetul este o culoare intensă care se armonizează perfect cu alte nuanţe neon la modă: galben, orange sau albastru.
lRoz – Rozul a fost votată culoarea anului de institutul Pantone, o autoritate în materie de cromatică recunoscută în lumea întreagă. Aşadar, nu ezita să incluzi această culoare în garderoba ta. Şi nu ne referim aici la o singură nuanţă, ci la întreaga gamă care conţine o diversitate de tonuri: roz aprins, pal, cu tente roşiatice sau orange.
lRoşu – Face parte din categoria culorilor vibrante, care vor fi mereu la modă. Evidenţiază foarte bine tenul bronzat şi se asortează perfect cu violet, verde, galben muştar sau albastru.
lOrange – Prada, Jil Sander, Versace şi Gucci sunt doar câteva branduri care au inserat această culoare plină de vitalitate în colecţiile lor. Asorteaz-o cu alb sau nude dacă nu eşti adepta ţinutelor foarte colorate
lAlbastru – Albastru se regăseşte într-o varietate de nuanţe: turqoise, bleu-marin, indigo sau tonuri pastel, se încadrează cu succes în orice ţinută.
lVerdele – Nici această culoare nu putea lipsi. Verdele are o simbolistică aparte: libertate, natură, prospeţime. Se potriveşte perfect ţinutelor estivale şi este nelipsit din imprimeurile viu-colorate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea