// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Culmea protestului la Baia de Arieş: Nicolae Praţa a manifestat de unul singur pe scările Primăriei

Nicolae Praţa, un cetăţean din Baia de Arieş, s-a alăturat luni protestatarilor din toată ţara şi a ieşit în stradă. Faptul că nimeni altcineva nu i-a urmat exemplul nu l-a descurajat deloc, mai ales că omul avea chiar şi autorizaţie eliberată legal de Primăria Baia de Arieş.

“A venit luni un ceatăţean la mine care mi-a spus că vrea şi el să protesteze. I-am eliberat o autorizaţie pentru intervalul orar 14.00 – 16.00 şi am anunţat poliţia pentru a-l supraveghea, aşa cum se procedează în cazul oricărui protest. E dreptul fiecărui cetăţean să protesteze, drep ce nu poate fi îngrădit”, a precizat Gheorghe Bora, primarul oraşului Baia de Arieş.

Astfel, ieri, timp ce aproape două ore, pe un frig pătrunzător, Nicolae Praţa a stat pe scările Primăriei Baia de Arieş cu o pancartă în mână pe care stătea scris “Jos Băsescu, jos Boc”. Poza protestatarului singuratic a fost rapid preluată de reţelele de socializare şi mai multe publicaţii on-line naţionale.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Răspunsuri la Culmea protestului la Baia de Arieş: Nicolae Praţa a manifestat de unul singur pe scările Primăriei

  1. Bravo N.Prata ca restul o duc excelent ! 17.01.2012 la 13:08

    Felicitari d-le N.Prata,dar restul vad c-o duceti bine si apoi ziceti ca-ati fost revolutionari pentrui inchiderea mineritului ?Asta e motul,cu 2 fete ?

  2. Aurelian 17.01.2012 la 13:21

    Cred ca adevaratul motiv al protestului a fost inchiderea Sectiei de glumeti(sanatoriul de nebuni), din Baia de Aries, si saracul protestant nu se mai poate interna aproape de casa!

  3. Nicu Murgasanu 17.01.2012 la 17:16

    @Aurelian.Sunteti rautacios!…si rautatea dauneaza grav sanatatii!Personal il admir…un mot pentru toti…singur,hotarat,motivat si in legalitate…cu pancarta pe post de lopata a curatat partial mizeria politica de pe scarile tuturor primariilor din Romania.