Rămâi conectat

Sport

Cugireanul Vasile Harjoc şi albaiulianca Emilia Guşat vor alerga la Campionatul Mondial de Atletism din Brazilia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La Porto Alegre, în Brazilia va avea loc, în perioada 11-27 octombrie a.c, cea de-a XX-a ediţie Old Masters Athletics Champions Legue, competiţie la care vor participa alergători cu vârste de peste 30 de ani, din întreaga lume. Din rândul celor patru români care iau parte la acest campionat fac parte şi conjudeţenii noştri Vasile Hârjoc de la Cugir (categoria + 60 ani) şi Emilia Guşat din Alba Iulia (categoria + 70 ani), ambii legitimaţi la Club Sportiv municipal „Unirea” Alba Iulia.

Potrivit atletului Vasile Hârjoc (foto), acesta va concura la probele de 5000 şi 10.000 metri plat şi la 42,195 km maraton, iar Emilia Guşat la probele Marş -5.000 metri şi 20 km – Cross -Country.

Cunoscutul alergător cugirean Vasile Harjoc face atletism de 23 de ani şi a participat până în prezent la 10 ediţii balcanice, cucerind tot atâtea titluri, la 8 campionate europene şi la 5 campionate internaţionale. Cea mai recentă prezenţă a avut-o la semi-maratonul desfăşurat sâmbăta trecută la Bucureşti, unde la categoria 50-65 ani a obţinut locul I la proba de 21,079 km, cu timpul de 1h.30”.25”.

Harjoc mai este cunoscut şi ca un iubitor al ciclismului, acesta reuşind să aibă un palmares de excepţie. În urmă cu doi ani, în Statele Unite, el a străbătut cu bicicleta distanţa dintre Los Angeles şi Miami (6.000 km) în 36 de zile.

Din partea Ziarului Unirea le dorim celor doi reprezentanţi ai judeţului nostru, zbor liniştit spre Brazilia şi îi aşteptăm să se întoarcă cu rezultate cât mai bune. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Ziua Familiei, organizată de AJF Alba, în 19 mai, în Piața Cetății

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ziua Familiei, organizată de AJF Alba, în 19 mai, în Piața Cetății din Alba Iulia   A 3-a ediție a atractivului turneu fotbalistic „Ziua familiei” va avea loc duminică, 19 mai. Turneul de fotbal 3 vs 3 (tata, mama și copilul) este organizat în Piața Cetății din Alba Iulia (în fața Universității „1 Decembrie 1918”) […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea