Rămâi conectat

Monden-Clubbing

CUGIR: ”Iubeşte româneşte de Dragobete”

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Spectacol organizat de Colegiul ”ID Lăzărescu

Discotecă „Wake-Up” din Cugir a fost plină până la refuz vineri seara, sute de tineri cugireni preferând să ia parte la sărbătoarea Dragobetelui. Un eveniment organizat de clasa a XII-a Economic, de la Colegiul Tehnic ”ID Lăzărescu ” Cugir -prin grija directorului şcolii, prof Camelia Dumitrean, a dirigintelui clasei prof Mariana Jibotean şi a elevei Luiza Maria Sava.

Citește și: MESAJE de 8 MARTIE • Mesaje de Ziua Femeii. Urări și felicitări de 8 martie care pot fi transmise prin SMS de Ziua Femeii

Acest bal al îndrăgostiţilor, cum l-au numit organizatorii ,desfăşurat sub genericul ”De Dragobete iubeşte româneşte”, a cuprins o largă paletă de manifestări artistice cu un program variat de divertisment susţinut cu multă iniţiativă şi talent de elevii amintitei clase a colegiului tehnic .
Evenimentul a fost deschis de directorul colegiului, prof Camelia Dumitrean, care le-a mulţumit participanţilor pentru prezenţa lor în număr aşa de mare precizând că: ”venim cu astfel de acţiuni spre voi tinerii din dorinţa de a promova valorile şi tradiţiile româneşti,de a vă bucura şi a fi fericiţi împreună în această minunată seară”.

Citeşte şi: Mesaje de Dragobete. Declaraţii de dragoste, felicitări şi SMS-uri pe care le poţi trimite de ziua îndrăgostiţilor la români

A urmat  mult aşteptatul concurs ”Miss şi Mister – Balul îndrăgostiţilor” desfăşurat pe scena decorată specific sărbătorii de Dragobete, unde şase perechi de tineri au evoluat prin prezentări de o mare atractivitate a unor momente ce încercau să reliefeze calităţile sau defectele din viaţa tinerelor cupluri. Prezentări savurate de asistenţă şi aplaudate la scenă deschisă, presărate în pauze prin recitaluri de muzică populară, scenete în interpretarea elevilor şcolii precum şi prin excepţionala evoluţie a tinerelor perechi de la clubul PRO -DANCE Cugir condus de profesorul Sergiu Prodan.  De la spectacol n-au lipsit nici surprizele, organizatorii reuşind să îi ia pe neaşteptate pe tineri, aducând pe scenă formaţiile” Non Profit ”şi ”Kalipto ”din Sebeş, alături de care petrecăreţii au dansat şi au cântat până noaptea târziu.

Citește și: mesaje de valentines day și mesaje de Sfântul Valentin pentru îndrăgostiți

La eveniment au ţinut să ia parte şi cadrele didactice invitate precum şi unii aleşi locali, dintre care i-am remarcat pe Aurel Voicu (PDL ) şi pe Laurenţiu Radiţoiu (din aceeaşi formaţiune politică), director general la Fabrica de Arme, care a venit la spectacol însoţit de un grup de americani aflat în delegaţie la Cugir.
La finalul manifestării tânăra Maria Luiza a dorit să ne precizeze că din banii strânşi urmare a sumelor încasate la intrare se vor face cheltuieli pentru serbările colegiului şi pentru activităţi de înfrumuseţare a şcolii înainte de Paşte. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea