Rămâi conectat

Curier Județean

CUGIR: Administrator de firmă cercetat pentru nereguli contabile

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Administratorul unei societăţi comerciale din Cugir cercetat pentru comiterea infracţiunii de „folosirea cu rea credinţă a creditului de care se bucură societatea”.

Poliţişti de investigare a fraudelor din cadrul Poliţiei oraşului Cugir, acţionând, ieri, 18.09.2013, în baza planului de acţiune “VATRA 2013”, au efectuat o verificare la o societate comercială cu sediul în oraşul Cugir,  care are ca obiect de activitate fabricarea pâinii şi a produselor de patiserie.

Cu ocazia verificării documentelor de evidenţă contabilă pentru perioada 9.09.2013-17.09.2013 s-a constatat faptul că la data de 18.09.2013 exista o diferenţă de 3.180 lei între soldul scriptic al contului “casă” şi soldul faptic, sumă care nu a putut fi prezentată sau justificată de către administratorul societăţii.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „folosirea cu rea credinţă a creditului de care se bucură societatea”, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 272 alin.1 pct.2 din Legea 31/1990 – legea societăţilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea