// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Cu Simodor, faci economii din start!

Clipboard01
Simodor Grup, liderul soluţiilor termice din judeţul Alba, cu operaţiuni în Cluj, Mureş şi Sibiu, a lansat recent o campanie de promovare a serviciilor de calitate la preţuri accesibile în special populaţiei cu posibilităţi financiare limitate. Astfel, montajul centralelor termice Baxi şi autorizarea funcţionării acestora costă numai 99 lei, fiind efectuate la cele mai înalte standarde de calitate şi profesionalism de către personal specializat, calificat şi autorizat ISCIR şi ANRE.
În plus, persoanele interesate vor beneficia şi de o primă de casare de 400 lei prin programul “Rabla la centrale”, având totodată posibilitatea de a achita şi în rate produsele şi serviciile achiziţionate.
Iar economiile nu se opresc aici: centralele termice Baxi au cea mai mare perioadă de garanţie din piaţă: 8 ani. Aceasta acoperă toate defecţiunile de fabricaţie ale produselor şi ale componentelor sale. Cu alte cuvinte, timp de 8 ani de zile, repararea centralelor sau înlocuirea pieselor de schimb cauzate de astfel de defecţiuni sunt gratuite, pentru că Simodor Grup şi BAXI îşi asumă respon­sabilitatea preluării costurilor.
Un alt avantaj în buzunarul clientului derivă şi din economiile pe care le aduce o centrală termică nouă, eficientă energetic şi cu multiple elemente de siguranţă şi control versus un echipament vechi, care consumă mult, se poate defecta des şi nu în ultimul rând poate pune în pericol viaţa celor din jur.
Campania promoţională este valabilă până la 31 mai 2014 şi se adresează persoanelor ce achiziţionează de la Simodor Grup orice centrală termică Baxi, model standard, cu puterea de până la 45 kW.
Simodor Grup deţine un Centru de Excelenţă Service atestat BAXI şi execută operaţiuni de service în fiecare zi a săptămânii, 24 de ore din 24, astfel încât clienţii săi să îşi poată redobândi confortul în cel mai scurt timp.
Cu o experienţă de 15 ani în domeniu, Simodor a evoluat într-un grup de companii de anvergură şi performanţe, capabile să ofere astăzi servicii şi produse complexe: soluţii moderne pentru încălzirea şi răcirea spaţiilor, proiectarea şi execuţia instalaţiilor de gaz, sanitare şi electrice, lucrări de infrastructură rutieră şi reţele de apă-canal, construcţii civile şi industriale. www.simodorgrup.ro

Sediu central: Alba Iulia, jud, Alba, B-dul Revolutiei 108 / 2, Tel.: 0372 721 058, Fax: 0258 831 222, e-mail: office@simodorgrup.ro
Reg. Com. J01/126/1998, Cod Fiscal RO 10459400, Banca Transilvania, Cont Lei – RO28 BTRL 0010 1202 E1455 0XX
www.simodorgrup.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la Cu Simodor, faci economii din start!

  1. marian-71 02.04.2014 la 14:26

    Am cumparat baxi ecofour. Am dat la rabla alta marca si au primit-o. Mi-au facut reducerea de 400 lei, din care mi-au scazut 100 lei montajul. Piesele si alte materiale pentru adaptare la inlocuire m-au costat 422 lei. Verificarea tehnica 80 lei. Instalatorii nu au avut pretentii nici macar la o cafea. Cred ca e OK.