Rămâi conectat

Economie

Cu Simodor, faci economii din start!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Clipboard01
Simodor Grup, liderul soluţiilor termice din judeţul Alba, cu operaţiuni în Cluj, Mureş şi Sibiu, a lansat recent o campanie de promovare a serviciilor de calitate la preţuri accesibile în special populaţiei cu posibilităţi financiare limitate. Astfel, montajul centralelor termice Baxi şi autorizarea funcţionării acestora costă numai 99 lei, fiind efectuate la cele mai înalte standarde de calitate şi profesionalism de către personal specializat, calificat şi autorizat ISCIR şi ANRE.
În plus, persoanele interesate vor beneficia şi de o primă de casare de 400 lei prin programul “Rabla la centrale”, având totodată posibilitatea de a achita şi în rate produsele şi serviciile achiziţionate.
Iar economiile nu se opresc aici: centralele termice Baxi au cea mai mare perioadă de garanţie din piaţă: 8 ani. Aceasta acoperă toate defecţiunile de fabricaţie ale produselor şi ale componentelor sale. Cu alte cuvinte, timp de 8 ani de zile, repararea centralelor sau înlocuirea pieselor de schimb cauzate de astfel de defecţiuni sunt gratuite, pentru că Simodor Grup şi BAXI îşi asumă respon­sabilitatea preluării costurilor.
Un alt avantaj în buzunarul clientului derivă şi din economiile pe care le aduce o centrală termică nouă, eficientă energetic şi cu multiple elemente de siguranţă şi control versus un echipament vechi, care consumă mult, se poate defecta des şi nu în ultimul rând poate pune în pericol viaţa celor din jur.
Campania promoţională este valabilă până la 31 mai 2014 şi se adresează persoanelor ce achiziţionează de la Simodor Grup orice centrală termică Baxi, model standard, cu puterea de până la 45 kW.
Simodor Grup deţine un Centru de Excelenţă Service atestat BAXI şi execută operaţiuni de service în fiecare zi a săptămânii, 24 de ore din 24, astfel încât clienţii săi să îşi poată redobândi confortul în cel mai scurt timp.
Cu o experienţă de 15 ani în domeniu, Simodor a evoluat într-un grup de companii de anvergură şi performanţe, capabile să ofere astăzi servicii şi produse complexe: soluţii moderne pentru încălzirea şi răcirea spaţiilor, proiectarea şi execuţia instalaţiilor de gaz, sanitare şi electrice, lucrări de infrastructură rutieră şi reţele de apă-canal, construcţii civile şi industriale. www.simodorgrup.ro

Sediu central: Alba Iulia, jud, Alba, B-dul Revolutiei 108 / 2, Tel.: 0372 721 058, Fax: 0258 831 222, e-mail: [email protected]
Reg. Com. J01/126/1998, Cod Fiscal RO 10459400, Banca Transilvania, Cont Lei – RO28 BTRL 0010 1202 E1455 0XX
www.simodorgrup.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Finanţare din fonduri europene de 400.000 de euro/fermă pentru utilaje noi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Finanţare din fonduri europene de 400.000 de euro/fermă pentru utilaje noi Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) se pregăteşte să lanseze o nouă măsură de finanţare cu fonduri europene pentru fermierii care vor să-şi cumpere utilaje noi. Sprijinul urmează să fie de maximum 400.000 de euro/fermă. Potrivit declaraţiei secretarului de stat în MADR, Sorin Moise, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea