Rămâi conectat

Actualitate

CSM Medicina Tg. Mureş – Volei Alba Blaj 3-2, în Divizia A1 *Echipa din „Mica Romă” a pierdut dramatic

Dan HENEGAR

Publicat

în

În etapa a 4-a a Diviziei A1 la volei feminin, CSU Medicina Tg. Mureş – Volei Alba Blaj, scor 3-2 (12-25, 25-15, 20-25, 25-18, 15-13). A fost un meci dramatic, în care vizitatoarele au condus de două ori la seturi! „Am avut partida în mână, în setul decisiv am condus cu 10-5 şi 13-11. Am avut caracter, am luptat, dar am pierdut meciul pe mâna noastră. Am luat un punct la o echipă de cupele europene, însă regretele rămân, pentru că am avut jocul la dispoziţie„, a apreciat preşedintele Sergiu Ştefănescu.

Dezamăgirea este mare pentru formaţia din „Mica Romă”, încurajată frenetic la Tg. Mureş de peste 100 de suporteri, ce au trăit dramatic o confruntare ce a durat 150 de minute.

Pentru Volei Alba Blaj au evoluat Alice Kapelovies, Adriana Dudnic, Bojana Stojkovic, Marija Sandic, Roxana Lupu, Valentina Rusu, Alexandra Ciontoş, Laura Mastahac, Irina Alexandru, Laura Niţulescu, Melinda Dobeş. „Am jucat distinct, setul întâi foarte bine, apoi prost, setul trei a fost în regulă şi apoi am căzut. În tie-break ne-a trădat din nou preluarea, şi din păcate am pierdut, după ce am condus şi n-am reuşit să păstrăm avantajul. Puteam încheia la 3-1 dacă nu aveam respectiva oscilaţie. E dureros eşecul, ţinând cont de derularea meciului„, a apreciat antrenorul Marius Macarie, după al doilea eşec consecutiv.

Sâmbătă, 3 noiembrie, de la ora 13.30, în direct la DigiSport, la Blaj va sosi Dinamo Bucuresti, cea de-a doua reprezentantă a României în Liga Campionilor la volei feminin.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea