Rămâi conectat

Sport

CSM Lugoj – Volei Alba Blaj 0-3 | De Florii, echipa din Mica Romă” poate cuceri al treilea titlu consecutiv

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doar de o victorie mai are nevoie Volei Alba Blaj pentru a câştiga al treilea titlu consecutiv, din punct de vedere matematic, după ce a câştigat astăzi, la Lugoj, scor 3-0 (25-13, 25-18, 25-13).

Echipa din „Mica Romă” are un avans de 8 puncte față de urmăritoarea CSM București  şi poate celebra cucerirea campionatului duminică, de Florii, când evoluează în deplasare cu CSM Bucureşti, ocupanta locului secund.

Antrenorul Darko Zakoc a mizat pe o formulă alcătuită din jucătoare care au evoluat mai puțin, odihnind titularele obișnuite. Și așa însă, partida a fost la discreția campioanei, echilibrat fiind numai începutul setului secund, când CSM Lugoj a ținut aproape, până la 13-13.

Cu acest joc a început returul fazei secunde a Diviziei A1, succesul fiind unul concludent. Abia peste două săptămâni, mai precis în 12 aprilie, Volei Alba Blaj va reveni în faţa propriilor suporteri, pentru disputa cu CSM Tîrgovişte.

În clasament, Volei Alba Blaj se menţine lider (78 puncte), urmată de CSM București (67 puncte), CSM Târgoviște (62 puncte) şi Știința Bacău (52 puncte).

Volei Alba Blaj: Ana Grbac – Nadja Ninkovic,  Lisa Kramer, Ana Maria Berdilă, Dubravka Djuric, Rebecka Lazic, Marina Vujovic (libero); au mai intrat Ana Antonijevic, Adina Salaoru (cpt.);  Samara Rodrigues, Tatsiana Markevich, Nneka Onyejekwe.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea